marți, august 28, 2012

Despre colicile bebelusului

Sa fii gravida e minunat, sa nasti e o experienta de neuitat, sa fii mama e greu dar si interesant in acelasi timp.
Te trezesti intr-o lume din care nu faci parte, nici tu , nici bebe, insa te stradui sa inveti sa faci totul cat mai bine pentru amandoi.
Una din problemele majore cu care te confrunti ca mama sunt colicile bebelusului. Majoritatea studiilor arata ca durerile de burta ale bebelusului apar datorita nematurarii sistemului digestiv.
Copilul meu a avut colici si as vrea sa impartasesc solutii prin care putem ameliora durerile micutului.
In maternitate asistentele de la pavilionul pentru nou-nascuti m-au invatat ca atunci cand il doare burtica pe micut sa ii pun pe o bucatica de vata spirt, dar atentie, nu direct pe piele. Se stie ca micutii au pielea foarte sensibila. Puneti vata pe body si trageti pe deasupra pantalonii. Incercati, deasemenea, sa il inveliti cu o paturica pentru a se incalzi. Astfel va adormi si se va linisti.
O alta solutie pot fi siropurile anticolici precum : Espumisan, Bonisan, Infacol si Grippe.
Intreband si alti parinti despre metode de combatere a colicilor am mai aflat ca sunt niste samburi de cires la DM la pretul de 25 ron/saculet. Samburii se incalzesc in cuptorul cu microunde si se pun pe burtica bebelusului, dar atentie, nu direct pe pielea lor. Puteti inveli saculetul intr-un scutec si sa il aplicati pe burtica micutului.
Incercati, deasemenea, sa calcati cu fierul de calcat un scutec si sa il puneti cald pe burtica copilului. Astfel se va mai linisti.
Unele carti spun ca trec colicile cand il pui pe micut la san sau cand ii pui mana pe burtica. Alte carti zic ca punerea la san e o falsa impresie de ameliorare a colicilor pentru ca micutul doreste sa suga in continuu.
O alta metoda de potolire a colicilor, conform cartilor, este masarea burticii in sensul acelor de ceasornic.
Studiile arata ca dispar colicile dupa trei sau patru luni de viata. Trebuie sa avem in vedere ca toate aceste lucruri difera de la copil la copil.
Mamici, concluzia mea este sa incercati toate metodele de calmare a colicilor, multa rabdare pentru a observa care se adapteaza cel mai bine bebelusului dvs.

luni, august 27, 2012

Angajari Carnival Cruise Lines 2012

Carnival Cruise Lines

selecteaza pentru

INTERVIUL din Octombrie 2012

ASSISTANT WAITER

- IMBARCARI IMEDIATE -
Pentru mai multe informatii despre joburile la bordul Carnival Cruise Lines
*http://www.carnival.com/
*www.jobselection.ro

Angajari Norwegian Cruise Lines 2012

Norwegian Cruise Lines

anunta

INTERVIU in Romania - Octombrie 2012
si selecteaza urmatoarele posturi

Junior Bar Waiter,Restaurant Steward, Photographer, Galley Utility, Utility Hotel, Fireman - vorbitori de Limba Engleza.

Va informam ca temporar, telefoanele de la sediu Job Selection: 0268 313132 si 0268 314314 nu functioneaza datorita unor lucrari ale Romtelecom.
Ne puteti contacta la e-mail: office@jobselection.ro sau la
mobil: 0722 761527, 0721 115737

*www.jobselection.ro
*http://www.ncl.eu/

marți, august 21, 2012

Lala Band Galati 2012

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 19:00 Stadionul Otelul, Galati LaLa Band, trupa fenomen a momentului, încheie o vară toridă cu un concert incendiar în Galati! Gustă viaţa împreună cu cei mai talentaţi tineri din România! Sambata, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul Otelul! În mai puţin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai iubite trupe din ţară. Frumoşii protagonişti ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viaţa", urmând exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) şi Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai întâi ca actori în septembrie 2011, iar în câteva luni au cunoscut succesul în afara serialului, în primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat până în prezent trei albume - „LaLa Xmas Songs", „LaLaLove Songs" şi „LaLa Summer Love" – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitală cât şi în ţară. Galatenii vor fi răsfăţaţi cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale, numeroase costume, pasiune şi energie. Lala Band – Like Life – în Galati! Sambata, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul Otelul. Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri: VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei) categ. a I-a – 80 lei categ. a II-a – 60 lei categ. a III-a – 40 lei *www.bilete.ro

marți, august 14, 2012

Manifestari de Sfanta Maria 2012 la Galati

15 august 2012 - Ziua Sfantei Marii va asteapta la Galati cu un program incarcat atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Iata programul tuturor activitatilor din orasul de la Dunare: - dimineata va incepe cu sport - incepand cu ora 8.30-11.00 se va da startul la cros pe Faleza Superioara. Tot pe Faleza Superioara vor avea loc concursuri si jocuri de baschet incepand cu ora 9.00-14.00. - Muzeul Stiintele Naturii va pune la dispozitia tuturor galatenilor intrarea libera si va ofera expozitii temporare: "Viata in padure"' "Artizanii naturii" - fotoexpozitie insecte - ' "Diversitatea mineralelor". Tot in categoria expozitii, Palatul Navigatiei gazduieste doua fotoexpozitii, deschise publicului incepand cu ora 16.00 pana la ora 21.00. Biblioteca "V.A.Urechea" ne incanta cu o expozitie de documente vechi "Dunarea la Galati si farmecul ei " intre orele 10.00 - 18.00. Fanii masinilor de epoca vor avea ce vedea pe aleea de la Elice spre Nespalata va fi o expozitie cu nu mai putin de 20 de masini de epoca, majoritatea Fiat, dar si un Ford T din 1926 incepand cu orele 15.00. Pentru copii Corul "Allegria" va canta in Foisorul de pe Faleza. Papusarii de la "Guliver" va vor incanta cu spectacolul "Scufita rosie" incepand cu orele 1.30. Seara de Sfanta Maria se va incheia cu spectacolul "Doina Covurluiului" incepand cu orele 19.00 la Casa de Cultura, iar la Elice spectacolul Teatrului "Nae Leonard" va darui scena lui Ovidiu Lipan Tandarica si Bosquito, apoi lui Horia Brenciu & Band. Daca toate astea vor fi pe gustul tau, eu iti urez distractie placuta si La multi ani sa traiesti cu numele !

duminică, august 12, 2012

DJ set Faithless cu Sister Bliss la Peninsula

Mai sunt doar două săptămâni până la începerea celei de a zecea ediţii a Festivalului Peninsula şi surprizele pentru fani tot nu s-au terminat. Pe 23 august, în prima zi a celui mai mare festival din România, nu vor cânta doar legendarii foşti membri ai trupei Dire Straits, sub numele de The Straits, ci va mixa pentru peninsulari nimeni alta decât Sister Bliss! Membru fondator al trupei britanice Faithless, Sister Bliss este, după mai bine de 15 ani de carieră, un nume de reper al muzicii electronice. Seturile de DJ mixate la cele mai faimoase cluburi din lume, colaborările cu regizori de Oscar şi artişti de talie internaţionale şi, bineînţeles, faptul că a fost, practic, imboldul muzical din spatele unor hituri precum „We come one” , „God is a DJ” sau „Insomnia” fac ca Sister Bliss să fie un show de neratat la cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula. Artista va mixa joi la Ciuc Music Live Stage. Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro Cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august. Printre artiştii care vor concerta se numără Tinie Tempah – cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie, The Straits – trupa înfiinţată de foşti membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formaţii de rock –, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A. Festivalul Peninsula este susţinut de Ciuc, Pepsi, MOL, Borsec, Orange şi Rock FM. Parteneri media principali sunt Adevărul şi Zile şi Nopţi. Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Biletele şi abonamentele pentru Peninsula 2012 se vând în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Un abonament costă 150 de lei, iar biletul de o zi - 60 de lei. *www.peninsula.ro

Galatiul dupa furtuna din 16 iulie 2012

O nouă locaţie muzicală şi workshop de producţie audio şi video la Peninsula 2012

Oferta muzicală a Festivalului Peninsula va cuprinde anul acesta o nouă locaţie - Booha Academy. Aici vor avea loc petreceri Silent Dance, cu sprijinul Becherovka, încă din ziua 0 a festivalului, adică din 22 august. Tot pe aici se vor perinda DJ-ii de underground de prim rang din România. Joi va mixa Dubase, DJ Bully, D-Laid, Delision b2b Qry; vineri - Detour, Alex Chronic, Booha Allstars (Goranga, Missile, Alex Chronic, Pop Killers), respectiv un b2b cu participarea Detour, Just D’Light şi Pop Killers; sâmbătă - Disco Bears, Bread&Butter, Goranga & Missile şi Just D’Light; duminică - küb_beat, DJ Sauce şi DJ Barna, alături de unul din cel mai mare nume al hip-hop-ului de underground din Ungaria, Punnany Massif. În timpul zilei, la Booha Academy vor avea loc workshop-uri de producţie muzicală şi vizuală. Belgianul Glenn Keteleer îi va învăţa pe cei interesaţi de producţia de muzică să folosească Ableton, iar Dax Geyskens, omul care face show-uri vizuale pentru cele mai mari festivaluri din Europa, va preda cursuri privind soft-ul Resolume participanţilor la workshop. Echipa Booha va organiza, pe lângă toate acestea, concursuri şi jocuri în timpul zilei şi în timpul nopţii, introducând peninsularii în atmosfera de “Real College Party”. Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro Cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august. Printre artiştii care vor concerta se numără Tinie Tempah – cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie, The Straits – trupa înfiinţată de foşti membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formaţii de rock –, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A. Festivalul Peninsula este susţinut de Ciuc, Pepsi, MOL, Borsec, Orange şi Rock FM. Parteneri media principali sunt Adevărul şi Zile şi Nopţi. Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Biletele şi abonamentele pentru Peninsula 2012 se vând în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Un abonament costă 150 de lei, iar biletul de o zi - 60 de lei. *www.peninsula.ro

Cel mai cunoscut rapper britanic, Tinie Tempah, la Peninsula!

Bilete la jumătate de preţ până pe 1 august! Pe 24 august Scena Mare a Festivalului Peninsula îl va primi pe cel mai îndrăgit artist britanic al genului hip-hop, Tinie Tempah. Rapperul, care a cucerit cu melodia sa Written in the Stars şi inimile fanilor muzicii pop, soseşte la cel mai mare festival din România alături de formaţia sa, la doar câteva săptămâni după ce a avut onoarea de a participa la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, alături de alte nume grele precum Muse sau Arctic Monkeys. Cel mai cunoscut reprezentant al hip-hop-ului britanic a cucerit charts-urile în 2010 încă de la lansarea primului single, Pass Out, repetând performanţa cu Frisky, şi depăşind orice aşteptări cu Written in the Stars. Unul din secretele succesului Tinie este modul în care îşi alege colaboratorii, printre aceştia numărându-se Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora şi Ellie Goulding, iar pe noul album, ce va fi lansat în octombrie vor apărea şi Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal şi The Script. Publicul Peninsula va avea parte de un teaser al noului material discografic pe 24 august pe Scena Mare, unde Tinie Tempah va fi însoţit de formaţia sa! Cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august. Printre artiştii care vor concerta se numără The Straits – trupa înfiinţată de foşti membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formaţii de rock – cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A. Festivalul Peninsula este susţinut de Ciuc, Pepsi, MOL, Borsec, Orange şi Rock FM. Parteneri media principali sunt Adevărul şi Zile şi Nopţi. Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Până pe 1 august (inclusiv) biletele costul unui abonament pentru Peninsula 2012 este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. *www.peninsula.ro

vineri, august 10, 2012

Vand Radio Lorenz in stare buna de functionare

Vand radio Lorenz in stare buna de functionare. Nu am niciun certificat care sa ateste varsta lui insa va asigur ca are cel putin 59 de ani.
Pentru cei interesati pretul este 1000 ron negociabil.
Tel: 0770 624 004.