marți, noiembrie 27, 2012

Idei de cadouri pentru Craciun 2012

Ca sa-nceapa totul bine, uita-te mai bine, la ce ai in buzunar sau portofel..
o cupa nu i-ar strica ei! dar nici tie .....
o calatorie pe planeta Pamant
hmmmmmmmmmmmmmm....aromee....
ofera-i casa visurilor.. din turta dulce
multe cadouri cu sanatate
un joc intelept ... din dragoste
o pereche de cercei pentru doamne
o masina pentru copil
o carte cu intelesuri ascunse
un set de arome

vineri, noiembrie 23, 2012

Black Friday sau Reduceri !

REDUCERI! REDUCERI ! REDUCERI! sau Black Friday - un termen imprumutat de la alte popoare aduce cu sine in aceste trei zile cateva taieri de preturi mai pe la toate magazinele. Indiferent ca pleci "online" sa cauti jucarii pentru copii (atentie vine Mos Nicolae), haine pentru femei , pentru barbati ultima tehnologie, gasesti de toate penru toti . De la mic la mare poti sa bifezi tot ce ai pe "Lista dorintelor". Pentru cei interesati va recomand magazinele : Flanco, Altex, Domo, F64, Magazinele Noriel , Selgros, Carrefour, TinaR, etc. Daca mai stiti voi site-uri de referinta, va rog anuntati-ne !

luni, noiembrie 19, 2012

Dan Puric - Despre umor partea 2

Dan Puric - Despre Umor partea 1

Dan Puric - Don Quijote

Aura Dione - Friends ft. Rock Mafia

Low Deep T - Casablanca

Gangnam style official music video

joi, noiembrie 15, 2012

Bulgarasi cu nuca de cocos

Ingrediente: 250 gr de margarina, 75 gr zahar pudra, 500 gr lapte praf, alune sau stafide , nuca de cocos si optional ciocolata rasa. Se amesteca margarina cu zaharul si laptele praf pana se face o pasta numai buna de modelat. Din aceasta pasta facem bilute unde punem in mijloc alune sau stafide si le dam prin fulgii de cocos. Eu le-am pus la frigider dupa ce le-am terminat si se intaresc si parca sunt mai gustoase. Pofta mare !

marți, noiembrie 13, 2012

Placinta de bostan

Placinta de bostan Jumatate de bostan il curatati de seminte, il dati prin razatoare, apoi adaugati zahar, scortisoara, nuca (optional si dupa buget), piper (optional). In foile de placinta cumparate din comert, asezati in cate straturi doriti compozitia de bostan si dati la cuptor. Pofta mare!

sâmbătă, noiembrie 10, 2012

Chec pufos

Ingrediente: 4 oua, 4 linguri de ulei, 1 cana de zahar, 1 cana de faina, mirodenii, sare, cacao Se bate albusul spuma, apoi se adauga zaharul, se bate din nou. Galbenusurile, sarea, mirodeniile si cele 4 linguri de ulei se bat si se amesteca cu albusurile spuma. Pe urma se adauga cana de faina si se amesteca bine. Tava se unge cu margarina sau se pune hartie de copt (dupa preferinte), se adauga jumatate din cantitatea obtinuta , iar in cealalta cantitate ramasa in castron adaugati o lingura de cacao si amestecati bine. Adaugati peste compozitia din tava si jucati-va cu o lingura iesind astfel un model in chec. Se lasa la cuptor pana cam 20 -30 de minute si pana trece testul scobitoarei. Pofta mare !

Conopida pane

Luati o conopida nici prea mare nici prea mica, o fierbeti in apa cu sare (dar nu se sa inmoaie!). Faceti compozitie de clatite, puneti dupa gust sare si piper, dati conopida prin aluatul de clatite si puneti la prajit in baie de ulei. Atentie uleiul sa fie incins! Ca si garnitura am facut sos tzatiki compus din usturoi, castraveti cruzi dati prin razatoare si storsi de zeama lor, jumatate de legatura de marar, sare. Amestecati toate ingredientele si gata sosul. Pofta mare !

joi, noiembrie 01, 2012

Clatite cu banane si cioco, dar si cu unt si sos de tiramisu

Faceti clatitele dupa reteta fiecaruia. Eu le-am umplut cu cioco (luat din Kaufland)si banane. Iar pe urma mi-a venit o idee sa umplu clatitele cu unt si sos de tiramisu. Sunt bestiale la gust ! Dupa ce le impachetam le puneam zahar pudra . Pofta mare !