marți, septembrie 29, 2015

Guler detasabil

Guler detasabil pt fetite realizat pe baza de fetru la care am adaugat dantela, perle de diferite marimi si culori cu snur reglabil din panglica de saten.
De vanzare - 80 ron negociabil. Produs livrat din Galati. 

Cercei handmade



Cercei handmade din margele de sticla - de vanzare 10 ron perechea. Produsul se livreaza din Galati

Targ de toamna Galati 2015

A 14-a ediţie a "Târgului de toamnă" se va deschide la Galaţi, vineri, 2 octombrie, la ora 10,00, în Piaţa Centrală, şi se va încheia duminică, 4 octombrie.

Atmosfera în timpul târgului va fi întreţinută, ca de obicei, de Ansamblul "Doina Covurluiului" şi de Fanfara „Valurile Dunării”. În plus, câteva formaţii şi orchestre din Brăila şi-au exprimat dorinţa de a se implica în partea artistică, spun organizatorii.

Botez de poveste





















Idei de lucru manual - pietre pictate



Tort cu minioni





marți, septembrie 22, 2015

Ziua Internationala a bolii Alzheimer la Galati

Luni, 21 septembrie 2015, ora 10:00, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează în colaborare cu Centrul de zi Alzheimer, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Galați o masă rotundă pentru a marca Ziua Internațională a Bolii Alzheimer. Activitatea se desfășoară în cadrul campaniei de conștientizare „Știm să trăim cu Alzheimer?”. Invitați speciali: dr. Romilă Aurelia, șef secție Geriatrie-Gerontologie, Spitalul de Urgență „Sf. Apostol Andrei”; preot paroh Gologan Ion, Biserica Sf. Cuvioasa Parascheva; d-na Radu Melania, îngrijitor beneficiar; beneficiari ai Centrului.