miercuri, iunie 30, 2010

Lipsa de respect !

Zi de zi imi este dat sa vad tot felul de oameni pe naveta, dar in cea mai mare parte oameni fara pic de respect, pornind de la tineri, adulti si batrani.
Tineri care nu ofera locul oamenilor in varsta, unii dintre ei care asculta manele fara casti, adulti cu copii care nu platesc bilet pentru copil dar ocupa doua locuri, batrani care fac observatie celor tineri pentru comportamentul lor in autobuz, dar nu se vad pe ei, prin exemplul pe care se presupune ca ar trebui sa ni-l dea ei... deh, sunt oameni in varsta, trecuti prin viata, si prin ceea ce multi dintre ei sustin ca au "mai mult respect" !
Daca noi cei care sustinem ca ne deranjeaza astfel de comportamente tacem si nu zicem sau facem ceva, atunci incotro se indreapta Romania?!
Mereu aud :"noi nu suntem civilizati, nu vom evolua nici in 50 de ani "...ei bine, asa e, pentru ca astel de needucati merg zilnic pe strada, printre noi, cei care zic eu mai avem cat de cat constinta si educatia unui gest, lucru deranjant.
Asa ca dragii mei , care dintre dumneavoastra sunteti deranjati de astel de incidente zi de zi prin drumurile voastre, actionati, actionati, actionati!
Nu mai lasati lucrurile si needucatii sa evolueze in prostia lor ! Faceti ceva!
In speranta ca v-am trezit interesul cu un astel de articol , astept comentariile voastre despre cele bune si cele rele.
Numai bine...

Un comentariu:

  1. Draga mea,

    Interesant subiectul insa puteai dezbate mai mult in jurul lui. Nu ai ce sa le faci la taranoii care asculta manele si nu manifesta respect pentru cei din jur pentru ca, este posibil sa comentezi si sa te trezesti cu una in freza sau sa iti iei vreo injuratura. Totul tine de cultivarea bunului simt si a celor 7 ani de acasa ...asa ca...nu-ti mai bate capul!!!

    PS. Atentie la cacofonii! Pup ( Rodi)

    RăspundețiȘtergere