joi, august 19, 2010

Metode de relaxare in functie de zodie

Berbec
Trebuie sa se eliberezi de trecut si sa fii mereu gata pentru un nou inceput. Imagineaza-ti una dupa alta "posesiunile" tale, adica toate proprietatile si relatiile. Apoi schimba imaginea fiecareia si vei simti cum detii puterea de a le controla, de a le facew mai bune.

Taur
Ai nevoie de eliberare de presiunile zilnice. Inchipuie-ti ca esti intr-un oras, apoi inlocuieste strazile cu pajisti si masinile cu flori. Stocheaza aceasta imagine in memorie si apeleaza la ele ori de cate ori ai nevoie sa te relaxezi.

Gemeni
Acumulezi energie nervoasa si simti nevoia de a-ti regasi calmul. Imagineaza-ti "electricitatea" interna conectata la tot ceea ce te inconjoara, chiar si la aer; simte-te ca si cand ai pluti.

Rac
Trebuie sa-ti consolidezi increderea in sine. Imagineaza-ti ca stai langa un lac in lumina lunii, apa clipoceste la picioarele tale si apoi te poarta usor pe ea. Iar grijile se indeparteaza, purtate pe valuri...

Leu
Resimti frigul ca pe un agresor si ai nevoie sa-ti dezvolti caldura interioara. Imagineaza-te urcand printre nori, pana cand imensa lumina si caldura solara iti umplu viata si sufletul.

Fecioara
Tanjesti dupa siguranta. Inchipuie-ti ca fiecare celula a ta se leaga de lumea materiala - de la fibra de copac, la mancarea din farfurie, la straturile pamantului. Simte aceasta legatura ca pe o concretizare a securitatii.

Balanta
Te simti amenintata de singuratate. Pentru a te "completa", gandeste-te ca cineva important iti sta alaturi si simte cum trupul si spiritul lui fuzioneaza cu tine, inundandu-te cu puteri noi.

Scorpion
Te temi de necunoscut si de lucrurile pe care crezi ca nu le intelegi. Imagineaza-ti ca te plimbi pe o plaja, pana cand ajungi la o pestera. Inauntru te asteapta ceva nestiut si infricosator. Intri, afli si iesi la soare mai sigura si mai puternica.

Sagetator
Acestui semn zodiacal ii trebuie libertate. Inchipuie-ti ca mergi pe o campie intinsa; te desprinzi si zbori deasupra ei, privind inapoi spre pamant. A ramas in urma, mica, iar spiritul tau are o putere imensa. Nimic nu-ti mai sta in cale.

Capricorn
Esti prea precauta si ai nevoie de asigurari. Imagineaza-ti ca incerci sa ataci o problema care pare ca nu are solutie. Apoi inchipuie-ti ca incepi o cursa, in goana mare, catre viitor. La finalul ei, viitorul se suprapune cu prezentul, ca si cand ar fi concomitente.

Varsator
Suferi de indoieli, de dubii. Esti pe un pisc de munte, apoi intr-un parau; apoi esti chiar paraul, care se transforma in suvoi, fluviu, ocean. Nu exista acum limite ale fortei tale.

Pesti
Intampini deseori piedici. Imagineaza-ti ca inoti intr-o pestera puternic luminata. Gasesti o lada cu comori, care iti redau increderea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu