duminică, august 22, 2010

Viitorul e in sticla

De la un moment dat am inceput sa cred ca "normalul" ne-a cam plictisit, si de aici apar tot felul de lucruri "ciudate" sau "normale" pentru unii sau pentru altii , nu , insa iata ce ne propune un arhitect foarte cunoscut in California, USA.:
http://realestate.yahoo.com/promo/inside-the-glass-pavilion

SI

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704868604575433410650321600.html?mod=yahoo_RE

12 poze cu Pavilioanele din Sticla !
NO COMMENT !

2 comentarii:

  1. Foarte interesant conceptul, acum ce sa faca si arhitectii ... casa de sticla :D nu prea il vad ca fiind practic ,..., doar ca lumina da,..., dar altfel ... treci pe pajiste si cand te uiti spre casa il vezi pe unul in boxeri (in cel mai bun caz) pe la vreo 130Kg uitandu-se la un meci cu o bere in mana iar cealalata mana in stil Bundy ... dramatica imagine. Cu toate ca la noi in romaniaca cred ca cei care ar vrea sa isi faca asemenea case sunt cei mai buni dintre manelisti "care sa arate ce lucruri originale da firma are ei, ce tabloaie da alea belea copie originala dupa originalul de la luvru ala da la paris, si ce belea e statuia lu' Venus - fata lu mercedesu' cumnatu' lu ......" si cat ar putea continua, ce mai FRUMOS CONCEPT

    RăspundețiȘtergere
  2. Mercii de comentariu. Da , intr-adevar manelistii ar putea sa isi faca o asemenea casa, insa mai sunt si alte probleme, de exemplu, praful "de romania" care ne inconjoara la orice pas...pentru mine asta e o problema!
    Mai astept astfel de mesaje!

    RăspundețiȘtergere