luni, decembrie 20, 2010

Destinatii de Craciun 2010

Se aproprie Craciunul si nu stii unde sa il petreci si cu cine?
Iata cateva idei :

Craciun la Viena
Nu este orasul lui Mos Craciun si nici a doamnei Craciun, nu are o iarna cu mult mai lunga decat a noastra si nici zapada nu are mai multa… cu toate acestea, in preajma sarbatorilor de iarna, Viena se umple de turisti din toata Europa. Nu trebuie sa fii un calator inrait ca sa iti alegi Viena ca destinatie de Craciun, trebuie doar sa fii rezistent la frig si sa iti placa atmosfera de sarbatori, deoarece la capitolul atmosfera de sarbatori, Viena este un oras premiant cu coronita. Spre bucuria locuitorilor si a turistilor, de sarbatori tot orasul se transforma intr-un targ in aer liber.
*mai multe detalii pe http://travel.descopera.ro/7810675-Viena-athe-land-of-Christmasa

Craciun la Zurich
Întregul oraş este scăldat în lumini vesele, în aer se simte aroma scorţişoarei şi a vinului fiert, iar acordurile concertelor de Crăciun plutesc peste Râul Limmat. În pieţele tradiţionale de Crăciun precum şi în magazinele din Zürich, atât localnicii cât şi turiştii găsesc inspiraţie pentru cadouri şi se pot bucura de delicatese încântătoare. Circurile de Crăciun sunt atât evenimente de sezon, cât şi specifice Magiei Anului Nou, cu legendarele artificii oferite de Asociaţia Hotelierilor din Zurich. Datorită noilor lumini de Crăciun de pe Bahnhofstrasse în centrul oraşului şi a evenimentelor speciale „Night and Sunday Shopping”, vizitatorii Zürich-ului se pot aştepta la numeroase atracţii în perioada Crăciunului.
*mai multe detalii pe http://travel.descopera.ro/7810815-Magia-Crciunului-an-Zarich

Craciun in Bucovina
Preturile pornesc de la 10euro/noapte pana la cat te tine buzunarul. Poti alege o pensiune cu primire si mancare traditionala sau un hotel dragut.

Craciun cu prietenii
Poti alege din mai multe variante: la un restaurant cu un meniu de 75 ron/pers, intr-un club, sau o fuga pana la munte doar pentru ski si sanius.

Craciun cu parintii
Poate cel mai confortabil si primitor Craciun e tot in sanul familiei (asta poate fi si o solutie "de criza"). Mama sigur te va primi cu sarmale, toba, carnati, placinta cu branza, cu bradul gata facut, cu un vin fiert, cu dragoste... Ce altceva e mai bun pe timpurile astea ?!

Cam astea fiind zise sper ca v-am indrumat cat de cat spre o destinatie in care sa va simtiti excelent !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu