joi, februarie 17, 2011

Trucuri de seductie ce nu dau gres



Moda & Frumusete

De la ingrijirea pielii pana la nimicurile dulci pe care i le soptesti la ureche, succesul seductiei depinde de o varietate larga de factori. Daca ai pus ochii pe un barbat si nu vrei sa-l lasi sa-ti scape, citeste mai departe...


Rochia perfecta

Mai putin nu inseamna intotdeauna mai mult, cand e vorba de tinuta, deci lasa putin si imaginatiei. Pana la urma, vrei sa starnesti mai mult in el decat libidoul si dorinta de a te avea pentru o noapte.

Din priviri

Contactul vizual e imperativ cand vine vorba de seductie, dar limiteaza-l la cateva priviri scurte si un zambet. Daca il vei privi prea insistent se va simti urmarit, in timp ce o privire rapida, completata de un zambet seducator ii va starni instant interesul.

Joaca-te cu parul

Felul in care o femeie se joaca cu parul are un cuvant de spus asupra sex appeal-ului si capacitatii ei de a seduce. Joaca cu parul spune ‘flirtez cu tine’ - atunci cand iti dai parul dupa urechi ii spui ca esti deschisa si sincera, insa daca ai obiceiul sa-ti tragi parul peste fata atunci cand te joci, ar fi bine sa te opresti – acest gest ii transmite ca ai ceva de ascuns sau esti foarte timida.

Hormonii seductiei

Hormonii seductiei se afla la un maxim in jurul ovulatiei, iar rezultatul lor este un miros natural a femeii care o ajuta sa atraga un partener. Deci, daca te intrebi cand ar fi cel mai bun moment pentru a face pasul catre barmanul ala dupa care ti s-au aprins calcaiele, programeaza o iesire in oras cam pe la mijlocul ciclului menstrual. Totusi, daca intentionezi sa duci lucrurile mai departe, nu uita de prezervativ, din moment ce acum esti si cea mai fertila.

Oglinda oglinjoara

Inconstient, atunci cand intalnim o persoana care ne seamana intr-o anumita masura, simtim ca exista o legatura intre noi. Raportat la limbajul corpului, daca actinile tale corespund actiunilor lui, o mana invizibila il va atrage spre tine. Nu exagera insa, papagalii nu sunt tocmai seducatori. Incearca, spre exemplu, daca se apleaca spre tine sa te apleci si tu, daca bea din pahar, ia si tu o inghititura… nu de fiecare data totusi.

Seductie tantrica

In Tantra, se spune ca atunci cand ii sugi buza partenerului, instant este transmis un semnal pe caile energetice catre chakra sexului, aflata la baza coloanei vertebrale. Fie ca esti adepta filosofiei orientale sau nu, nu pierzi nimic daca incerci.

Autor: LonaH
@adpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu