sâmbătă, noiembrie 10, 2012

Chec pufos

Ingrediente: 4 oua, 4 linguri de ulei, 1 cana de zahar, 1 cana de faina, mirodenii, sare, cacao Se bate albusul spuma, apoi se adauga zaharul, se bate din nou. Galbenusurile, sarea, mirodeniile si cele 4 linguri de ulei se bat si se amesteca cu albusurile spuma. Pe urma se adauga cana de faina si se amesteca bine. Tava se unge cu margarina sau se pune hartie de copt (dupa preferinte), se adauga jumatate din cantitatea obtinuta , iar in cealalta cantitate ramasa in castron adaugati o lingura de cacao si amestecati bine. Adaugati peste compozitia din tava si jucati-va cu o lingura iesind astfel un model in chec. Se lasa la cuptor pana cam 20 -30 de minute si pana trece testul scobitoarei. Pofta mare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu