marți, iunie 21, 2011

La revedere telefoane vechi!

Romanii au acum posibilitatea sa-si schimbe vechile telefoane mobile cu unele noi sau de a beneficia de alte produse din magazine, platind doar diferenta dintre pretul de raft si valoarea cupoanelor de reduceri obtinute in schimbul terminalelor predate.

Obiectivul acestei campanii este sa ofere consumatorilor romani posibilitatea de a renunta la vechile lor telefoane mobile intr-un mod eficient si avantajos. Pentru a stimula consumatorii sa aduca vechile lor terminale in magazinele Cosmote, Germanos si Zapp, companiile furnizeaza cupoane valorice electronice pentru fiecare telefon mobil predat in cadrul campaniei de buy-back.

Utilizatorii care detin telefoane mobile uzate sunt asteptati in cele aproximativ 270 de magazine Cosmote, Germanos si Zapp din toata tara cu aceste terminale, pentru a primi in schimb cupoanele valorice electronice de reduceri ce pot fi utilizate: fie pentru cumpararea unor telefoane mobile noi sau laptopuri la achizitia sau reinnoirea abonamentelor, fie a altor produse existente in magazine fara a fi conditionati de achizitia sau prelungirea abonamentului. Astfel, oferta de buy-back, care este adresata doar persoanelor fizice, este destinata atat clientilor Cosmote care doresc sa isi innoiasca telefonul mobil si planul tarifar, cat si oricaror altor consumatori care sunt interesati de produsele si serviciile Cosmote.

Pentru a fi eligibile in programul de buy-back, telefoanele mobile trebuie sa includa bateria, sa fie functionale, sa aiba tastatura completa si ecranul fara crapaturi. Pentru un astfel de telefon vechi predat, la contractarea sau reinnoirea serviciilor de voce Cosmote, cumparatorul primeste un cupon electronic in valoare minima de 10 euro, respectiv 15 euro pentru servicii de internet mobil. Pentru achizitia de produse fara abonament, accesorii si altele, valoarea cuponului de reduceri va fi stabilita in functie de modelul telefonului. Pentru fiecare terminal vechi este oferit cate un singur cupon valoric de reducere.

Consumatorul poate folosi maxim 3 cupoane valorice pentru achizitia unui produs/serviciu si poate efectua maxim doua astfel de tranzactii pe luna in cazul achizitiei de abonamente de servicii de voce si date, fie ca oferta de retentie, fie ca nou abonat Cosmote. in cazul unei achizitii simple de produs (telefon mobil, accesoriu, modem, laptop), utilizatorul poate utiliza pana la opt cupoane valorice pentru o singura tranzactie, respectiv poate efectua maxim doua achizitii intr-o luna. Numarul maxim de cupoane valorice ce poate fi utilizat de un consumator in cadrul programului de buy-back este 22 lunar, respectand conditiile enuntate anterior. Cupoanele valorice primite in cadrul campaniei de buy-back pot fi utilizate doar pentru achizitia de produse postpaid si prepaid (pachete cu telefon si modem). Clientul va putea folosi doar pe loc aceste cupoane electronice, care nu sunt transmisibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu