marți, martie 22, 2011

Despre sarut


Sarutul, tipuri de sarut

Consecintele pozitive ale sarutului sunt evidente. Sarutul si imbratisarea sunt modalitati de a-si arata dragostea intre prieteni si familie. Iar sarutul "adanc" este modalitatea de a-ti arata dragostea la un nivel mai profund si mai personal cu prietenul sau prietena si este un pas important in dezvoltarea sexuala. Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce inseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plange de ritmul foarte lent. Incetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata in intregime inainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.

Tipuri de sarut:

Sarut simplu in care gura ramane inchisa si nu are loc schimbul de fluide si cel cu gura deschisa in care limba intra in gura celuilalt. Consecinte negative: Chiar si sarutul simplu implica anumite riscuri deoarece te pune in contact intim cu o alta persoana (si cu toti germenii acesteia), dar riscul este limitat. Cu toate acestea se poate transmite Herpesul si Scabia daca saruti pe cineva care are taieturi deschise in jurul gurii. Inainte sa intrati in panica sa stiti ca daca nu sarutati pe cineva care stiti ca are o boala (ca raceala etc.) sarutul simplu este considerat a fi o comportare sigura.
Sarutul care implica schimbul de lichide creste riscul de a contacta aceste boli tocmai datorita acestui schimb. De asemenea permite si trecerea altor boli cum ar fi Herpes, Hepatita B, Sifilis. Metoda de a reduce dramatic riscurile este de a-ti cunoaste bine partenerul, istoria sexuala a acestuia si starea de sanatate actuala a acestuia.
Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea: ceva romantic. O greseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual in sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma. De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, intrucat nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam cateva tipuri de sarut, sperand ca la urmatoare intalnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

pupic;
sarut rapid cu buzele umezite;
sarut rapid cu buzele uscate;
sarut cu suspans. Aici fiecare isi pune intrebarea daca place unul celuilalt;
sarut prelungit. Aici presupune miscarea gurii;
sarut prelungit folosind limba;
sarut cu saliva. Este bine de evitat acest sarut;
sarut de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt;
sarut supt. Suge-i buzele;
sarut cu suptul buzei de sus;
sarut cu suptul buzei de jos;
sarutul ciugulit. Ciuguleste-i buzele, obrajii si urechile;

*http://www.util21.ro/despre-femei/sex-sarutul-tipuri-de-sarut.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu